... vekili avukat ... ile ... aralarındaki dava hakkında ... 21. Asliye Hukuk Mahkemesinden verilen 02/06/2016 tarih ve 2015/388-2016/314 sayılı hükmün davalı tarafından temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi gereği konuşuldu.
K A R A R
Temyiz incelemesine esas olmak üzere;
Davalı ...'in 29.09.2016 tarihli dilekçesinin ekinde yer alan 25.07.2016 tarihli ... Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nun İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü'ne yazdığı evrak içeriğiyle ilgili olarak Başsavcılık makamınca ne tür işlemler yapıldığı, Kosgeb hakkında herhangi bir takibatın bulunup bulunmadığı hususu merciinden öğrenilerek, cevabi yazı ve eklerinin (iddianame, takipsizlik, dava dosyası vs.) getirtilmesi için dosyanın mahalli mahkemesine geri çevrilmesi gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle işlem yapılmak üzere dosyanın mahalli mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 02.03.2020 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy