MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
SUÇ: Çocuğun basit cinsel istismarı
HÜKÜM: Atılı suçtan mahkûmiyetine
Mahalli mahkemece verilen hüküm temyiz edilmekle, 28.06.2014 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlarda değişiklik yapan 6545 sayılı Kanun ile getirilen düzenlemeler de gözetilerek dosya incelenerek gereği düşünüldü:
Adli sicil kaydına ve dosyada mevcut ... Sulh Ceza Mahkemesinin 2008/845 Esas, 2009/318 Karar sayılı ilamına göre, sanık hakkındaki mahkûmiyet hükmünün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmediği gözetilmeden, bu hükmün açıklanmasının geri bırakıldığı ve sanığın deneme süresi içerisinde yeniden suç işlediği gerekçesiyle ...Sulh Ceza Mahkemesine ihbarda bulunulması, mahallinde düzeltilebilir yazım hatası olarak görülmüştür.
Delillerle iddia ve savunma, duruşma göz önünde tutularak tahlil ve takdir edilmiş sübutu kabul olunan fiilin eleştiri dışında unsurlarına uygun şekilde tavsif ve tatbikatı yapılmış bulunduğundan, sanık müdafiin yerinde görülmeyen temyiz itirazlarının reddiyle hükmün ONANMASINA, 09.09.2014 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.