MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
SUÇ : Çocuğun basit cinsel istismarı
HÜKÜM : Mahkûmiyet
Mahalli mahkemece verilen hüküm temyiz edilmekle dosya incelenerek gereği düşünüldü:
Mahkemece, sanık hakkında 16.01.2010 tarihli iddianame ile mağdure ...’a karşı işlediği iddiasıyla açılan davalar hakkında zamanaşımı süresi içinde hüküm kurulması mümkün görülmüştür.
Mahkemenin oluşa uygun kabulüne göre; önce mağdurenin dudağından öpmeye teşebbüs eden sanığın, daha sonraki bir zaman da ise bacağını okşamak suretiyle zincirleme şekilde gerçekleştirdiği eylemleri nedeniyle hakkında TCK.nın 43. maddesinin uygulanması gerektiğinin gözetilmemesi aleyhe temyiz olmadığından bozma nedeni yapılmamıştır.
Delillerle iddia ve savunma, duruşma göz önünde tutularak tahlil ve takdir edilmiş sübutu kabul olunan fiilin eleştiri dışında unsurlarına uygun şekilde tavsif ve tatbikatı yapılmış bulunduğundan, sanık müdafiin yerinde görülmeyen temyiz itirazlarının reddiyle hükmün ONANMASINA, 15.05.2014 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy