MAHKEMESİ :Ağır Ceza Mahkemesi
SUÇ : Beden veya ruh sağlığını bozacak şekilde çocuğun cinsel istismarı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma (iki kez) (sanık ...); kişiyi hürriyetinden yoksun kılma (sanık ... için iki kez)
HÜKÜM : Sanık ...'nün çocuğun basit cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma (iki kez) suçlarından mahkumiyeti ile sanık ...'un atılı suçtan (iki kez) beraatine
İlk derece mahkemesince verilen hükümler temyiz edilmekle dosya incelenerek gereği düşünüldü:
Katılan mağdure... vekili tarafından sanık ... hakkında ...'e yönelik kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan kurulan beraat hükmü de temyiz edildiği halde bu hususta tebliğnamede görüş bildirilmediği anlaşıldığından, ek tebliğname düzenlenmek suretiyle anılan eksikliğin giderilmesinden sonra Dairemize iade edilmek üzere esası incelenmeyen dosyanın Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına TEVDİİNE, 18.09.2017 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy