MAHKEMESİ :Asliye Hukuk Mahkemesi
Davacılar vekili tarafından, davalı aleyhine 21.12.2010 gününde verilen dilekçe ile tapu iptali ve tescil istenmesi üzerine yapılan muhakeme sonunda; davanın reddine dair verilen 12.07.2010 günlü hükmün Yargıtayca, duruşmalı olarak incelenmesi davacılar vekili tarafından istenilmekle, dosya ve içerisindeki bütün kağıtlar incelenerek gereği düşünüldü:
K A R A R
Davacılar vekili tarafından duruşmalı olarak temyiz edilen dava dosyasına toplam 2x8,00 =16,00 TL'lik tebligat pulunun gerekli olduğu anlaşılmıştır.
Bu nedenle toplam 16,00 TL'lik tebligat pulunun duruşmalı temyiz isteminde bulunan davacılar vekilinden istenerek Dairemize gönderilmesi için dosyanın MAHALLİNE İADESİNE, 13.05.2013 tarihinde oybirliği ile karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy