MAHKEMESİ :Asliye Hukuk Mahkemesi
Davacı vekili tarafından, davalı aleyhine 20.12.2011 gününde verilen dilekçe ile elatmanın önlenmesi istenmesi üzerine yapılan muhakeme sonunda; davanın kabulüne dair verilen 27.02.2013 günlü hükmün Yargıtayca, duruşmalı olarak incelenmesi davalı vekili tarafından istenilmekle,dosya ve içerisindeki bütün kağıtlar incelenerek gereği düşünüldü:
K A R A R
Davalı vekili tarafından duruşmalı olarak temyiz edilen dava dosyasına toplam 2x8,00=16,00 TL'lik tebligat pulunun gerekli olduğu anlaşılmıştır.
Bu nedenle toplam 16,00 TL'lik tebligat pulunun duruşmalı temyiz isteminde bulunan davalı vekilinden istenerek Dairemize gönderilmesi için dosyanın MAHALLİNE İADESİNE, 17.03.2014 tarihinde oybirliği ile karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy