MAHKEMESİ :Asliye Hukuk Mahkemesi
Taraflar arasındaki davadan dolayı mahal mahkemesinden verilen hüküm davacı ... vekili tarafından temyiz edilmekle dosya incelendi, gereği düşünüldü:
_ K A R A R _
1-Dava konusu 26 sayılı taşınmazın son durumunu gösteren bilgisayar çıktılı tapu kaydı ile dayanağı olan kadastro paftasının komşu parsellerle birlikte üzerinde ark olup olmadığını gösterir şekilde getirtilerek,
2-Ayrıca davacı ... tarafından... Asliye Hukuk Mahkemesinde açıldığı beyan edilen 2012/83 Esas sayılı önalım hakkı davasının sonucu kesinleşmiş ise onaylı ilam suretinin ve dava konusu 64 parsel sayılı taşınmazın son durumunu gösteren bilgisayar çıktılı tapu kaydının getirtilerek Dairemize gönderilmesi için dosyanın MAHALLİNE İADESİNE, 21.03.2016 tarihinde oybirliği ile karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy