MAHKEMESİ :Sulh Hukuk Mahkemesi
Davacılar vekili tarafından, davalılar aleyhine 25.08.2014 gününde verilen dilekçe ile ortaklığın giderilmesi istenmesi üzerine yapılan duruşma sonunda; davanın kabulüne dair verilen 07.09.2015 günlü hükmün Yargıtayca incelenmesi davalılar ... ve ... vekili tarafından istenilmekle dosya ve içerisindeki bütün evrak incelenerek gereği düşünüldü:
-K A R A R-
Davalılar ... ve ... vekili Av. ... 08.09.2016 tarihli dilekçesi ile temyizden feragat etmiş, dosyada mevcut 02.03.2007 tarihli ve 4620 yevmiye numaralı ve de 23.09.2014 tarihli ve 28953 yevmiye numaralı vekaletnamelerinde temyizden feragate yetkili bulunduğu anlaşılmış olmakla, temyiz dilekçesinin reddine karar vermek gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda açıklandığı üzere feragat nedeniyle davalılar ... ve ... vekilinin temyiz dilekçesinin REDDİNE, ödediği temyiz peşin harcının istek halinde yatırana iadesine, 07.10.2016 tarihinde oybirliği ile karar veridi.
Full & Egal Universal Law Academy