MAHKEMESİ :Ticaret Mahkemesi
Davacı vekili tarafından, davalı aleyhine 01.06.2012 gününde verilen dilekçe ile tapu iptali ve tescil istenmesi üzerine yapılan muhakeme sonunda; davanın kabulüne dair verilen 06.05.2014 günlü hükmün Yargıtayca, duruşmalı olarak incelenmesi davalı vekili tarafından istenilmekle, dosya ve içerisindeki bütün kağıtlar incelenerek gereği düşünüldü:
K A R A R
Davalı ... vekili tarafından duruşmalı olarak temyiz edilen dava dosyası için 3 adet tebligat pulunun daha gerekli olduğu anlaşılmıştır.
Bu nedenle toplam 27,00.- TL'lik tebligat pulunun duruşmalı temyiz isteminde bulunan davalı vekilinden istenerek Dairemize gönderilmesi için dosyanın MAHALLİNE İADESİNE, 27.01.2015 gününde oybirliği ile karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy