MAHKEMESİ:Asliye Hukuk Mahkemesi
Taraflar arasındaki satış vaadi sözleşmesine dayalı tapu iptali ve tescil ile satış vaadi sözleşmesinin iptali davasından dolayı mahal mahkemesinden verilen hüküm davacı- birleştirilen davalı vekili tarafından temyiz edilmekle, dosya incelendi, gereği düşünüldü:
_ K A R A R _
1-Dava konusu ... İli, ... İlçesi, ... Mahallesi 121 ada 9 parsel, 122 ada 19 ve 21 parsel sayılı taşınmazların ilk tesisinden itibaren tedavüllü tapu kayıtlarının (geldi- gitti kayıtları denetlenebilir şekilde kütük sayfalarının) tapu müdürlüğünden getirtilerek evraka eklenmesi için,
2-Birleştirilen dosya davalılarına gerekçeli kararın tebliğ edildiğine ilişkin tebligat parçasına dosya içerisinde rastlanamadığından birleştirilen dosya davalılarına 7201 sayılı Tebligat Kanunu ve Tebligat Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelik hükümlerine uygun şekilde gerekçeli kararın tebliği sağlanarak ve yasal temyiz süresi beklenildikten sonra temyiz incelemesi yapılmak üzere Dairemize gönderilmesi için dosyanın MAHALLİNE İADESİNE, 11.09.2018 tarihinde oybirliği ile karar verildi.