MAHKEMESİ:Asliye Hukuk Mahkemesi
Taraflar arasındaki satış vaadi sözleşmesine dayalı tapu iptali ve tescil davasından dolayı mahal mahkemesinden verilen yukarıda gün ve sayısı yazılı hükmün; Dairemizin 18/04/2019 gün ve 2018/3951 Esas, 2019/3604 Karar sayılı ilamı ile onanmasına karar verilmişti. Süresi içinde davalılar ... vd. tarafından kararın düzeltilmesi istenilmiş olmakla, dosya içerisindeki bütün evrak incelenerek gereği düşünüldü:
_ K A R A R _
Karar düzeltme talebinde bulunan ..., ..., ..., ..., ...’in davada taraf sıfatları bulunmadığı anlaşıldığından taraflar vekilinin karar düzeltme dilekçesinin bu nedenle reddine karar verilmiştir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle, ..., ..., ..., ..., ... vekilinin karar düzeltme isteğini içeren dilekçenin REDDİNE, karar düzeltme harcının istek halinde yatırana iadesine, 09.12.2019 tarihinde oy birliği ile karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy