MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
SUÇ : Dolandırıcılık
HÜKÜM : Temyiz isteminin reddi
Dolandırıcılık suçundan sanık hakkında kurulan hükme yönelik temyiz isteminin reddine dair ek karar sanık tarafından temyiz edilmekle, dosya incelenerek gereği düşünüldü;
Sanık hakkında 14/10/2005 de verilen hükmün, temyiz edilmeden 28/03/2006 tarihinde kesinleştiği, sanığın 29/11/2006 tarihinde hükmedilen para cezasını ödediği, en geç bu tarihte hakkında kurulan hükmü öğrenen sanığın 09/03/2015 tarihinde ve süresinden sonra temyiz talebinde bulunulduğunun anlaşılması karşısında, mahkemenin bu gerekçelere dayanan temyiz talebinin reddi kararında bir isabetsizlik bulunmamıştır.
Temyiz isteminin reddine dair 10/03/2015 tarihli ek kararın usul ve yasaya uygun olduğu dikkate alınarak; bu karara yönelik sanığın temyiz itirazlarının reddiyle, anılan ek kararın ONANMASINA, 06/11/2019 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy