Davacı-k.davalılar ... vs. ile davalı-k.davacılar ... vs. arasındaki davadan dolayı ... 25. Asliye Hukuk Hakimliğince verilen 24.12.2009 gün ve 2007/430-2009/504 sayılı hükmün Yargıtayca incelenmesi davalı-k.davacı ... vekili tarafından istenilmekle dosyadaki kağıtlar okundu gereği konuşulup düşünüldü:
- K A R A R -
Mahkeme kararı davalı ve karşı davacı ... vekili Avukat ... tarafından süresinde 04.06.2010 tarihinde temyiz edilmiş ise de, davalı asil ... 21.02.2011 tarihli dilekçeyle temyizden feragat ettiğinden ve dilekçe altındaki imzanın bizzat davalıya ait olduğu Yargıtay 15. Hukuk Dairesi Yazı İşleri Müdürü tarafından tasdik edildiğinden davalının temyiz isteminin vâki feragat nedeniyle reddine karar vermek gerekmiştir.
SONUÇ:Yukarıda açıklanan nedenlerle davalı ve karşı davacı ...’nın temyiz isteminin feragat nedeniyle REDDİNE, ödediği temyiz peşin ve Yargıtay başvurma harcının istek halinde temyiz eden davalı-k.davacı ...’ya geri verilmesine, 28.02.2011 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy