Davacı ... ile davalı ... arasındaki davadan dolayı ... 1. Asliye Hukuk Hakimliğince verilen 11.10.2011 gün ve 2010/422-2011/350 sayılı hükmün Yargıtayca incelenmesi davacı vekili tarafından istenilmekle dosyadaki kağıtlar okundu gereği konuşulup düşünüldü:
- K A R A R -
Hüküm, davacı vekilince temyiz edilmiş ise de, davacı vekili Avukat ...'nın, 10.05.2012 tarihli dilekçe ile temyizden feragat ettiği, dosyada mevcut ... 3. Noterliği'nin 19.02.2009 tarih ve 5115 yevmiye sayılı vekâletnameden Avukat ...'nın feragata yetkili olduğu anlaşılmış olmakla, temyiz dilekçesinin reddi gerekmiştir.
SONUÇ:Yukarıda açıklandığı üzere feragat nedeniyle davacı vekilinin temyiz dilekçesinin REDDİNE, ödediği temyiz ve Yargıtay başvurma peşin harcının istek halinde temyiz eden davacıya geri verilmesine, 16.05.2012 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy