Davacı-k.davalı ... San. ve Tic. A.Ş. ile davalı-k.davacı ... Turz. İnş. San. ve Tic. A.Ş. arasındaki davadan dolayı .../... 1. Asliye Ticaret Mahkemesince verilen 25.09.2013 gün ve 2011/611-2013/421 sayılı hükmün Yargıtayca incelenmesi davacı-k.davalı vekili tarafından istenilmekle dosyadaki kağıtlar okundu gereği konuşulup düşünüldü:
- K A R A R -
Hüküm, davacı-karşı davalı ... İnş. ve Tic.A.Ş. vekilince temyiz edilmiş ise de, davacı-karşı davalı vekili Avukat ...'ın 07.02.2014 tarihli dilekçe ile temyizden feragat ettiği, dosyada mevcut ... 17. Noterliği'nin 03.02.2011 gün ve 03682 yevmiye nolu vekâletnamesinden Avukat ...'ın feragata yetkili olduğu anlaşılmış olmakla temyiz dilekçesinin reddi gerekmiştir.
SONUÇ:Yukarıda açıklandığı üzere feragat nedeniyle davacı-karşı davalı ... İnş. ve Tic.A.Ş. vekilinin temyiz dilekçesinin REDDİNE, ödediği temyiz peşin ve Yargıtay başvurma harcının istek halinde temyiz eden davacı-k.davalıya geri verilmesine 10.04.2014 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy