Mahkemesi :Asliye Ceza Mahkemesi
Suç : İnfaz kurumuna veya tutukevine yasak eşya sokma
Hüküm : Beraat
Dosya incelenerek gereği düşünüldü:
Cumhuriyet savcısının temyizinin sanıklar ..., ... ve... hakkında kurulan hükümlere yönelik olduğu gözetilerek yapılan incelemede;
Oluşa ve dosya kapsamına göre sanıklar hakkında atılı suçtan mahkumiyet kararı verilmesi için yeterli delil bulunmadığı gözetilerek, mahkemenin kararında bir isabetsizlik bulunmamakla sanıklar ... ve ... hakkında kurulan hükümlere karşı tebliğnamedeki bozma düşüncesine iştirak edilmemiştir.
Yapılan yargılama sonunda yüklenen suçun sanıklar tarafından işlendiğinin sabit olmadığı gerekçeleri gösterilerek mahkemece kabul ve takdir kılınmış olduğundan Cumhuriyet savcısının yerinde görülmeyen temyiz itirazlarının reddiyle beraate ilişkin hükmün ONANMASINA, 10.06.2016 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy