MAHKEMESİ :ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
Davacı tarafça genel kadastro ile oluşan tapu kaydının iptali ve tescil istemi ile tapu kaydına dayanılarak açılan dava sonucunda verilen hükmün Yargıtay'ca incelenmesi istenilmekle; inceleme raporu ve dosyadaki belgeler okundu, GEREĞİ GÖRÜŞÜLDÜ :
1- Davacı dayanağı 01.07.1975 tarih, 11 sıra numaralı tapu kaydının oluşumuna esas ... Sulh Hukuk Mahkemesi’nin 1968/165 Esas sayılı dava dosyasının,
2-131 ada 189, 195, 196, 201, 478 ve 479 parsel sayılı taşınmazların kadastro tespit tutanakları ile uygulanmışsa dayanak belgeleri, kesinleşmişse tapu kayıtları, davalı ise dava dosyalarıyla, sözü edilen parselleri bir arada gösterir geniş sınırlı kadastro haritasının getirtilerek dosyasına konulması, bundan sonra temyiz incelemesi yapılmak üzere gönderilmesi için dosyanın Mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 19.11.2012 gününde oybirliğiyle karar verildi.