MAHKEMESİ :KADASTRO MAHKEMESİ
Taraflar arasında görülen dava sonucunda verilen hükmün Yargıtay'ca incelenmesi istenilmekle; inceleme raporu ve dosyadaki belgeler okundu, GEREĞİ GÖRÜŞÜLDÜ:
1- Çekişmeli 373 (112 ada 9 parsel), 375 (yeni 112 ada 7 parsel) ve 382 (yeni 112 ada 10 parsel) parsel sayılı taşınmazlara ait uygulama tutanak asılları ile 375 (yeni 112 ada 7 parsel) parsel sayılı taşınmazın kesinleşme durumunu gösterir şekilde kadastro tespit tutanağının,
2- Çekişmeli 112 ada 7, 8, 9 ve 10 parsel sayılı taşınmazlara ait tesis kadastro sırasında uygulanan tapu kayıtlarının tesisinden itibaren tedavülleri ve varsa haritalarının getirtilerek dosyaya konulması, yetkili hakim tarafından eksikliklerin tamamlandığı kontrol edildikten sonra temyiz incelemesi yapılmak üzere gönderilmesi için Mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 02.04.2015 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy