MAHKEMESİ :ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
Taraflar arasında görülen dava sonucunda verilen hükmün Yargıtay'ca incelenmesi istenilmekle; inceleme raporu ve dosyadaki belgeler okundu, GEREĞİ GÖRÜŞÜLDÜ:
...- Dava konusu 630 parsel sayılı taşınmazın dosya içerisinde bulunan tapu kaydında 31.08.2005 tarihinde hükmen tescil edildiği anlaşılmaktadır. 630 parsel sayılı taşınmazın 31.08.2005 tarihinde hükmen tesciline esas olan dava dosyası ve eklerinin,
...- Çekişmeli 630 parsel sayılı taşınmaza komşu 627 parsel sayılı taşınmazın Kadastro Mahkemesi'nin 1991/138 Esas sayılı dosyasında davalı olduğu anlaşılmakla, dava dosyasının karara çıkıp çıkmadığı araştırılarak kesinleşmiş ise dava dosyasının, derdest ise davanın taraflarını, karşılıklı iddia ve savunmalarını ve dayandıkları belgeleri içerir dosya inceleme tutanağının dosya içerisine alınması, bundan sonra temyiz incelemesi yapılmak üzere gönderilmesi için dosyanın Mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 29.04.2014 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy