MAHKEMESİ :KADASTRO MAHKEMESİ
Taraflar arasında görülen dava sonucunda verilen hükmün Yargıtay'ca incelenmesi istenilmekle; inceleme raporu ve dosyadaki belgeler okundu, GEREĞİ GÖRÜŞÜLDÜ:
1- Dava konusu 387 ada 5, 6, 7, 470 ada 58, 62, 108, 109, 110, 111, 500 ada 55 parsel sayılı taşınmazların kadastro tutanak asıllarının,
2- Dava konusu taşınmazları gösterir orijinal pafta ile komşu parsellerin kadastro tutanakları ile varsa dayanakları olan tapu ve vergi kayıtlarının,
3- Davacılar ... ve arkadaşları adlarına senetsizden zilyetliğe dayalı (senetsiz defteri çıkartılarak) olarak tescil edilen taşınmaz bulunup bulunmadığının Adliye Yazı İşleri, Kadastro ve Tapu Müdürlüklerinden ayrı ayrı sorularak varsa, bu şekilde tespit edilen taşınmazların kadastro tespitlerinin kesinleşme durumlarını da gösterir biçimde tespit tutanaklarının onaylı örneklerinin, kesinleşmiş olanların kadastro sonucu oluşan tapu kayıtlarının getirtilerek dosyasına konulması, bundan sonra temyiz incelemesi yapılmak üzere gönderilmesi için dosyanın Mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 22.05.2014 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy