MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
SUÇ: Hırsızlık
HÜKÜM: Uyarlamaya yapılmasına yer olmadığına
Yerel mahkemece verilen hüküm temyiz edilmekle, başvurunun süresi ve kararın niteliği ile suç tarihine göre dosya görüşüldü:
765 sayılı TCK ile 5237 sayılı TCK hükümlerinin karşılaştırılması amacıyla yapılan uyarlama yargılamalarında verilen uyarlama yapılmasına yer olmadığına dair kararlar temyiz yasa yoluna tabi olduğundan tebliğnamedeki düşünceye iştirak edilmemiştir.
Dosya ve duruşma tutanakları içeriğine, toplanıp karar yerinde incelenerek tartışılan hukuken geçerli ve elverişli kanıtlara, gerekçeye ve hakimin takdirine göre, hükümlü ...'nın temyiz nedeni yerinde görülmemiş olduğundan reddiyle usul ve kanuna uygun bulunan hükmün tebliğnameye aykırı olarak ONANMASINA, 19.09.2017 tarihinde oybirliği ile karar verildi.