MAHKEMESİ :Çocuk Mahkemesi
SUÇ: Hırsızlık
HÜKÜM: Mahkumiyet
Yerel mahkemece verilen hüküm temyiz edilmekle, başvurunun süresi ve kararın niteliği ile suç tarihine göre dosya görüşüldü:
Suça sürüklenen çocuğun 28.05.2014 tarihli oturumda 18 yaşını bitirmediği ve duruşmanın da bu nedenle kapalı yapıldığının anlaşılması karşısında, tebliğnamede bu hususta bozma isteyen görüşe iştirak edilmemiştir.
Suça sürüklenen çocuğun 11.09.2014 tarihli oturumda 18 yaşını bitirdiği halde duruşma açık yerine gizli yapılmış ise de bu celsede esaslı işlemlerin yapılmamış olması nedeniyle sonuca etkili görülmediğinden bozma nedeni yapılmamıştır.
Dosya ve duruşma tutanakları içeriğine, toplanıp karar yerinde incelenerek tartışılan hukuken geçerli ve elverişli kanıtlara, gerekçeye ve hakimin takdirine göre, suça sürüklenen çocuğun temyiz nedenleri yerinde görülmemiş olduğundan reddiyle, usul ve kanuna uygun bulunan hükmün tebliğnameye aykırı olarak ONANMASINA, 27.03.2017 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.