MAHKEMESİ :Sulh Ceza Mahkemesi
SUÇ : Kişilerin huzur ve sükununu bozma
HÜKÜM : Mahkumiyet
KARAR
Yerel Mahkemece verilen hüküm temyiz edilmekle, başvurunun süresi ve kararın niteliği ile suç tarihine göre dosya görüşüldü:
Temyiz isteğinin reddi nedenleri bulunmadığından işin esasına geçildi.
Vicdani kanının oluştuğu duruşma sürecini yansıtan tutanaklar belgeler ve gerekçe içeriğine göre yapılan incelemede, başkaca nedenler yerinde görülmemiştir.
Ancak;
Hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ilişkin kararın açıklanabilmesi için, bu kararın kesinleşmesi ve sonraki suçun denetim süresi içerisinde işlenmesinin gerektiği gözetilmeden hükmün açıklanması suretiyle CMK'nın 231/11. maddesine aykırı davranılması,
Kanuna aykırı ve sanık ...'nın temyiz nedenleri yerinde görüldüğünden, kararın sair yönleri incelenmeksizin, tebliğnameye uygun olarak HÜKMÜN BOZULMASINA, yargılamanın bozma öncesi aşamadan başlayarak sürdürülüp sonuçlandırılmak üzere dosyanın esas mahkemesine gönderilmesine, 22/02/2016 tarihinde oy birliğiyle karar verildi.