MAHKEMESİ:Asliye Hukuk Mahkemesi
Dava dilekçesinde, ... İli .... İlçesi ....Mahallesi 6328 ada 1 parsel sayılı taşınmazın kamulaştırmasız el koyma nedenine dayalı olarak bedelinin faiz ve masraflarla birlikte davalı taraftan tahsili istenilmiştir. Mahkemece davanın davalı ... yönünden kabulüne, davalı ... Büyükşehir Belediye Başkanlığı yönünden ise husumetten reddine karar verilmiş, hüküm davacı ve davalı ... vekilleri tarafından temyiz edilmiştir.
Y A R G I T A Y K A R A R I
1-Dava konusu ... Mahallesi 6328 ada 1 parsel sayılı taşınmaz ile emsal olarak incelenen... Mahallesi 2649 ada 17 parsel sayılı taşınmazın ilk tesisinden itibaren tedavüllü tapu kayıtlarının tapu müdürlüğünden,
2-Dava konusu ... Mahallesi 6328 ada 1 parsel sayılı taşınmaz ile somut emsal olarak incelenen .... Mahallesi 2649 ada 17 parsel sayılı taşınmazların bulundukları cadde veya sokak itibariyle belediyece belirlenen 2012 yılı emlak vergisine esas m² değerlerinin belediye başkanlığından,
Getirtilerek dosya içerisine konulmasından sonra temyiz incelemesi yapılmak üzere gönderilmesi için dosyanın mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 29.02.2016 gününde oybirliğiyle karar verildi.