Davacı Tasfiye Halinde ... Bankası A.Ş. vek. Av. ... ile davalı 1-... Ltd. Şti. 2-... vek. Av. ... arasında görülen dava hakkında Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesinden verilen 18/12/2008 gün ve 2005/365-2008/465 sayılı hükmün onanmasına ilişkin Dairemizin 29.06.2009 gün ve 4595-6380 sayılı ilamına karşı davalılar vekili tarafından süresi içinde karar düzeltme yoluna başvurulmuş ise de, karar düzeltme isteminden feragat ettiğini bildirmesi üzerine dosya incelendi, gereği konuşulup düşünüldü.
- K A R A R -
Karar düzeltme isteminde bulunan davalılar vekili, 21.10.2009 tarihli dilekçe ile karar düzeltme isteminden feragat ettiğini bildirdiği ve feragat isteminde bulunan Av. ...’in sulh, feragat ve ahz-u kabz da dahil olmak üzere 4716 yevmiye nolu vekaletnamedeki tüm yetkilerin kullanılmak üzere Av. ... tarafından yetki belgesi düzenlendiği anlaşıldığından feragat nedeniyle karar düzeltme isteminin reddi gerekmektedir.
SONUÇ : Yukarıda değinilen feragat nedeniyle karar düzeltme isteminin REDDİNE, peşin harcın istek halinde iadesine, 02.02.2010 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy