Davacı ....ve İnş.AŞ.vek.Av.... ile davalı ... vek.Av.... arasında görülen tazminat davası hakkında Ankara 1.Asliye Ticaret Mahkemesinden verilen 03.06.2010 gün ve 168/421 sayılı hükmün davacı vekilince duruşmalı olarak temyiz edilmesi üzerine ilgililere çağrı kağıdı gönderilmişti. Belli günde davacı vek.Av.... ile davalı vek.Av.....'ın gelmiş olmalarıyla duruşmaya başlanarak hazır bulunan avukatların sözlü açıklamaları dinlenildikten ve temyiz dilekçesinin süresinde olduğu anlaşıldıktan sonra dosya incelendi, gereği konuşulup düşünüldü.
-K A R A R-
Mahkeme hükmü ve davacı şirket temyiz dilekçesi davalı şirket vekilliğinden çekildiğini, 10.10.2008 tarihli dilekçe ile bildirmiş olan Av....’ya tebliğ edilmiştir. İstifanın bildirildiği 10.10.2008 tarihinden sonraki oturumlara davalı şirket vekili olarak bir çok avukatın katıldığı dosya içeriğinden anlaşılmaktadır.
Bu durumda, istifa eden vekil dışında duruşmalara katılan usulüne uygun vekaletnameleri bulunan vekil veya vekillerin tespiti ile kararın ve davacı yan temyiz dilekçesinin bunlardan birisine aksi halde davalı asile tebliği ile temyiz süresi beklendikten sonra dosyanın gönderilmesi için yerel mahkemeye GERİ ÇEVRİLMESİNE, 28.03.2011 gününde oybirliğiyle karar verildi.