Davacı S.S. ..... Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi vek. Av.... ile davalılar 1- ... 2- Niyazi Kaymak arasındaki itirazın iptali davası hakkında ..... Asliye Hukuk Mahkemesinden verilen 06/06/2013 gün ve 2012/245 E.- 2013/209 K. sayılı hükmün davacı vekili tarafından temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi, gereği konuşuldu.
- K A R A R -
Heyetçe incelenmesine gerek görülen ;
1) ..... İcra Müdürlüğü'nün 2011/1037 sayılı icra takibine konu edilen alacağa ilişkin kredi sözleşmesinin aslının veya onaylı suretinin dosyaya eklenmesi,
2) ..... İcra Müdürlüğü'nün 2006/763 sayılı icra takip dosyasının aslının veya onaylı suretinin dosyaya eklenmesi,
3)..... Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 2007/170 E., 267 K. sayılı kararının onaylı suretinin dosyaya eklenmesi,
4) Davacı kooperatifin takip ve dava konusu ettiği ödemelere ilişkin belgelerin asıllarının veya onaylı suretlerinin dosyaya eklenmesi,
SONUÇ: Yukarıda 1, 2, 3 ve 4 nolu bentlerde belirtilen eksik hususların ikmal edilmesinden sonra dosyanın temyiz incelemesine gönderilmesi için yerel mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 22.12.2014 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy