Davacı ...Ş. vek. Av.... ile davalılar 1-... 2-... İnşaat Taah. Nak. Tem. Hırd. Mlaz. Petr. ve Petr. Ürün. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. 3- ... 4- .... Petrol Ürün. ve İnş. Tic. Ltd. Şti. 5-Poyraz Petrol Ürün. Ve İnş. Tic. Ltd. Şti. vek. Av.... arasındaki itirazın iptali davası hakkında bozma kararına uyularak .... 1.Asliye Ticaret Mahkemesinden verilen 05/06/2014 gün ve 2014/74 E., 2014/186 K. sayılı hükmün taraf vekillerince temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi, gereği konuşuldu.
- K A R A R -
1)Davalılar vekilinin temyiz dilekçesinin davacı vekiline tebliğine ilişkin belgenin dosyaya eklenmesi,
2) Davacı vekilinin katılma yoluyla temyiz dilekçesinin davalılar vekiline tebliğine ilişkin belgenin dosyaya eklenmesi,
SONUÇ: Yukarıda (1) ve (2) nolu bentlerde belirtilen eksik hususların ikmal edilmesinden sonra dosyanın temyiz incelemesine gönderilmesi için yerel mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 16.02.2015 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy