Davacı ... vek. Av. ... ile davalı ... vek. Av. ... arasındaki itirazın iptali davası hakkında Konya 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nden verilen 24.02.2015 gün ve 2014/555 E. - 2015/109 K. sayılı hükmün davalı vekili tarafından temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi, gereği konuşuldu.
-KARAR-
1-Hükmü temyiz eden davalı vekili tarafından Harçlar Kanununa göre hükmedilen dava değeri üzerinden 504,60 TL nisbi temyiz harcı yatırılması gerekirken, 453,38 TL yatırıldığı anlaşıldığından eksik harcın tamamlanması için HUMK’un 434/3 maddesi uyarınca işlem yapıldıktan sonra sonucuna göre,
2- Ticaret Sicil Müdürlüğüne yazı yazılarak ... ile ... isimli iki ayrı tüzel kişiliğe sahip şirketlerin bulunup bulunmadığının belirlenmesi için,
SONUÇ: Yukarıda (1) ve (2) nolu bentlerde belirtilen eksik hususların ikmalinden sonra gönderilmesi için dosyanın yerel mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 25.01.2016 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy