Davacılar 1- ... 2- ... vek. Av.... ile davalı ...Ş. vek. Av. ... aralarındaki menfi tespit davası hakkında ... 1. Asliye Hukuk (Tic.Mah.Sıf.) Mahkemesi'nden verilen 18/11/2014 gün ve 2013/277 E. - 2014/504 K. sayılı hükmün taraf vekilleri tarafından temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi gereği konuşulup düşünüldü.
- K A R A R -
1-Hükmü temyiz eden davalı vekili tarafından Harçlar Kanunu'na göre nispi temyiz harcı yatırılması gerekirken, maktu temyiz harcı yatırılması nedeniyle eksik harcın tamamlanması için muhtıra çıkarılarak HUMK'un 434/3.maddesi uyarınca işlem yapılması,
2- Heyetçe incelenmesine gerek görülen dayanak ... İcra Müdürlüğü'nün 2006/340 esas sayılı icra dosyasının aslı veya onaylı suretinin eklenmesi,
SONUÇ: Yukarıda (1) ve (2) nolu bentlerde belirtilen eksik hususların ikmalinden sonra gönderilmesi için dosyanın yerel mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE,21/06/2017 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy