MAHKEMESİ:Ticaret Mahkemesi
Taraflar arasındaki alacak davasının bozma kararına uyularak yapılan yargılaması sonunda ilamda yazılı nedenlerden dolayı davanın kısmen kabulüne yönelik olarak verilen hüküm süresi içinde davacı vekilince duruşmalı olarak temyiz edilmiş ancak davacı vekili 03/03/2017 tarihli dilekçe ile davadan feragat ettiğini bildirmesi üzere dosya incelendi, gereği konuşulup düşünüldü.
- K A R A R -
Davacı vekili 03/03/2017 tarihli dilekçe ile temyizden feragat ettiği, davacı vekilinin vekaletnamesinde davadan feragat yetkiside bulunduğundan davadan feragat nedeniyle bir karar verilmek üzere hükmün bozulması gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle hükmün BOZULMASINA peşin harcın istek halinde iadesine, 09/03/2017 gününde oybirliğiyle karar verildi.