Davacı ...Ş. vek. Av. ... ile davalı ... arasındaki alacak davası hakkında ... . Tüketici Mahkemesi’nden verilen 25/05/2016 gün ve 2016/54 E. 2016/687 K. sayılı hükmün davalı asil tarafından temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi, gereği konuşulup düşünüldü.
- KARAR -
1-Heyetçe incelenmesine gerek görülen ve davaya temel alınan ... . İcra Müdürlüğü’nün 2013/11830 E. sayılı dosyasının aslı veya okunaklı ve tasdikli bir örneğinin eklendikten sonra yeniden gönderilmek üzere,
2-Gerekçeli kararın ve davalının temyiz dilekçesinin tebliğ edildiği davacı vekili Av. ...'a davacı ...Ş. tarafından verilen vekaletnameye dosya içinde rastlanılmadığı anlaşıldığından, söz konusu vekaletnamenin temin edilerek gönderilmesi, aksi halde hükmün ve davalının temyiz dilekçesinin dosyada mevcut vekaletnamede adı geçen vekillere tebliği ve yasal temyiz süresinin beklenilmesinin ardından gönderilmesi için dosyanın yerel mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 13/09/2018 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy