Davacı ... A.Ş. vek. Av. ... ile davalılar 1- ...Ltd. Şti. 2- ...Ltd. Şti. 3- ... vek. Av. ... aralarındaki dava hakkında ... 2. Asliye Ticaret Mahkemesinden verilen 15.04.2015 gün ve 2013/339 E. 2015/268 K. sayılı hükmün davalılar vekili tarafından temyiz edilmiş ise de davalılar vekilinin 01/03/2018 tarihli dilekçesi ile temyizden feragat ettiğini bildirmesi üzerine dosya incelendi, gereği konuşuldu.
- K A R A R -
Hükmü temyiz eden davalılar vekili 01/03/2018 tarihli dilekçesiyle temyizden feragat ettiğini bildirdiğinden ve vekaletnamesinde temyizden feragat yetkisi olduğu anlaşıldığından temyiz isteminin feragat nedeniyle reddi gerekmektedir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle temyiz isteminin REDDİNE, peşin harcın istek halinde temyiz eden davalılara iadesine, 13/03/2018 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy