Davacılar ...-... ...-... ... ... Teks. San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. vek. Av. ... .... ile davalı ... vek. Av. ... aralarındaki menfi tespit davası hakkında ... .... Asliye Ticaret Mahkemesi'nden verilen 08/.../2015 gün ve 2014/1139 E. - 2015/860 K. sayılı hükmün davacı vekili tarafından temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi, gereği konuşuldu.
- K A R A R -
...-Heyetçe incelenmesi gerekli görülen davaya konu .... İcra Müdürlüğü'nün ... .... Esas sayılı takip dosyasının aslının ya da dosya içindeki tüm belgeleri içerir onaylı suretinin dosyaya eklenmesi,
...-Davaya konu .../.../2013 vadeli, 125.000 TL tutarlı bononun arkalı önlü onaylı ve okunabilir suretinin dosyaya eklenmesi,
SONUÇ: Yukarıda ... ve ... numaralı bentlerde belirtilen eksik hususların tamamlanarak temyiz incelemesi için Dairemize gönderilmek üzere dosyanın yerel mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, .../02/2017 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy