Davacı ... vek. Av. ... ile davalı (temlik eden) .... vek. Av. ... (temlik alan) ...Yönetim A.Ş. vek. Av. ... arasında görülen dava hakkında ... Asliye Hukuk Mahkemesi'nden verilen 2011/438 esas ve 2015/305 karar sayılı ve 10/07/2015 tarihli hükmün onanmasına ilişkin Dairemizin 2017/5262 esas ve 2019/1940 karar sayılı ve 25/03/2019 tarihli ilamına karşı davacı vekili tarafından süresi içinde karar düzeltme yoluna başvurulmuş olmakla dosya incelendi, gereği görüşülüp, düşünüldü.
- KARAR -
1-... Yönetim A.Ş. vekili tarafından, ... Varlık Yönetim A.Ş.’nin, ... Yönetim A.Ş. ile “.... Yönetim A.Ş.” çatısı altında birleştiği bildirildiğinden, birleşmeye ilişkin evrakların okunaklı bir suretinin eklenmesi,
2-Davacı vekilinin karar düzeltme dilekçesinin, temlik alan davalı Hayat Varlık Yönetim A.Ş. vekiline tebliğine dair belgeye dosyada rastlanılmadığından, adı geçene karar düzeltme dilekçesi tebliğ edilmişse, tebliğ belgesinin dosyaya konulması, aksi halde karar düzeltme dilekçesinin temlik alan davalı ...Yönetim A.Ş. vekiline usulen tebliği,
SONUÇ: Yukarıda (1) ve (2) nolu bentte belirtilen eksikliklerin tamalandıktan sonra dosyanın yeniden gönderilmek üzere yerel mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 11/09/2019 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy