Davacı ...Ş. vekili Av. ... ile davalı ... Petr. Ürün. Paz. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. vekili Av. ... aralarındaki itirazı iptali davası hakkında Ankara 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nden verilen 2019/298 esas, 2019/725 karar sayılı ve 09.10.2019 tarihli hükmün davalı vekilince temyiz edilmesi üzerine dosya incelendi, gereği görüşülüp düşünüldü.
- KARAR -
1-Hükmü temyiz eden davalı vekilleri Av. ... , Av. ... ’ın temyiz dilekçesinde e-imzalarının bulunmadığı ve fiziken de imzalarının bulunmadığı anlaşıldığından davalı vekilleri Av. ... ve Av. ... ’ın temyiz dilekçesindeki imza eksikliğinin giderilmesi,
2-Dosya içerisinde davanın tarafları ile ilgisi bulunmayan 30.12.2019 tarihli harç makbuzunun bulunduğu, hükmü temyiz eden davalı vekilinin maktu temyiz harcını ve temyiz yoluna başvuru harcını yatırdığına ilişin bilgi ve belgeye rastanılmadığından var ise harç makbuzunun dosyaya eklenmesi aksi halde maktu temyiz harcının ve temyiz yoluna başvuru harcının yatırılması için muhtıra çıkarılarak HUMK’un 434/3 maddesi uyarınca işlem yapıldıktan sonra sonucuna göre gönderilmesi için dosyanın yerel mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 13.02.2020 gününde oybirliğiyle karar verildi.