MAHKEMESİ :Sulh Ceza Mahkemesi
SUÇ : Hakaret
HÜKÜM : Beraat
Dosya incelenerek gereği düşünüldü;
1-Sanık ... hakkında hakaret suçundan kurulan beraat kararına yönelik yapılan temyiz incelemesinde;
Yapılan duruşmaya, toplanan delillere, gerekçeye, hakimin kanaat ve takdirine göre temyiz itirazları yerinde olmadığından reddiyle hükmün istem gibi ONANMASINA
2-Sanık ... hakkında hakaret suçundan kurulan beraat kararına yönelik yapılan temyiz incelemesinde;
Tanık beyanları değerlendirilerek sanık ...'nın üzerine atılı hakaret suçunu işlediğine dair mahkumiyetine yeterli her türlü kuşkudan uzak kesin, inandırıcı ve somut delil elde edilemediğinden beraatine yönelik mahkemenin kabul ve takdirinde isabetsizlik görülmediğinden tebliğnamedeki bozma düşüncesine iştirak edilmemiştir.
Yapılan duruşmaya, toplanan delillere, gerekçeye, hakimin kanaat ve takdirine göre temyiz itirazları yerinde olmadığından reddiyle hükmün isteme aykırı olarak ONANMASINA, 06.02.2013 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy