MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
SUÇ : Hırsızlık
HÜKÜM : Mahkumiyet
Dosya incelenerek gereği düşünüldü:
1-Sanık ... hakkında kurulan hükme yönelik temyiz isteminin incelenmesinde;
Sanığın, 27/06/2016 tarihli temyiz dilekçesinden sonra, 22/08/2016 havale tarihli dilekçesinde temyizden feragat ettiğini bildirmesi karşısında; dosyanın bu sanık yönünden incelenmeksizin mahalline iadesi için Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına GÖNDERİLMESİNE,
2-Sanıklar ... ve ... hakkında kurulan mahkumiyet hükümlerinin temyiz incelemesinde;
Sanık ... hakkında hırsızlık suçundan hüküm kurulurken TCK'nın 142/1-a maddesi uyarınca belirlenen 4 yıl 6 ay hapis cezasından aynı Kanun'un 143. maddesi ile 1/2 oranında artırım yapılırken 6 yıl 9 ay yerine, hesap hatası sonucu 6 yıl 3 ay hapis cezasına ve buna bağlı olarak sonuç hapis cezasının 4 yıl 2 ay 18 gün yerine 3 yıl 10 ay 25 gün olarak tayini karşı temyiz olmadığından bozma sebebi yapılmamıştır.
Yapılan duruşmaya, toplanan delillere, gerekçeye, hakimin kanaat ve takdirine göre temyiz itirazları yerinde olmadığından reddiyle hükümlerin istem gibi ONANMASINA, 01/12/2016 gününde oybirliğiyle karar verildi.