MAHKEMESİ ...A.H.
DAVA TÜRÜ :Boşanma
Taraflar arasındaki davanın yapılan muhakemesi sonunda mahalli mahkemece verilen ve yukarıda tarih numarası gösterilen hüküm temyiz edilmekle evrak okunup gereği görüşülüp düşünüldü.
1-Mahkemenin 7.8.2006 tarihli tavzih kararının taraflara tebliğine dair dosyada herhangi bir belge veya kayda rastlanamamıştır. Gerekli tebligat yapıldı ise evrakın eklenilmesi aksi halde tavzih kararının taraflara usulüne uygun olarak tebliğinin sağlanılması gerekmektedir.
2-Davacı vekili hükmü katılım yolu ile temyiz etmiş, 10.08.2006 tarihinde ek temyiz dilekçesi vermiş ancak dilekçenin imzalanmadığı tesbit edilmiştir. Ek temyiz dilekçesindeki imza eksikliğinin giderilmesi gereklidir.
3-Davacı tarafa ait ek temyiz dilekçesinin davalıya tebliğ edilmediği anlaşılmaktadır. Dilekçedeki imza eksikliği giderildikten sonra davalı tarafa usulüne uygun olarak tebliğinin sağlanılması gerekmektedir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan eksiklikler giderildikten sonra Dairemize geri çevrilmesi amacıyla dosyanın mahkemesine İADESİNE, oybirliğiyle karar verildi. 19.03.2007
Full & Egal Universal Law Academy