MAHKEMESİ :Asliye Hukuk Mahkemesi
DAVA TÜRÜ :Tazminat
Taraflar arasındaki davanın yapılan muhakemesi sonunda mahalli mahkemece verilen ve yukarıda tarih numarası gösterilen hüküm temyiz edilmekle evrak okunup gereği görüşülüp düşünüldü.
Temyiz, talebinde bulunan davacı ...'nın 24.11.2007 tarihinde vefat etmiş olduğu, geride mirasçı olarak çocukları Müjde ...ile ikinci eşi ...'in kaldığı, dosyaya sunulan 28.12.2007 tarihli veraset ilamından anlaşılmaktadır.
Bu durumda, temyize konu edilen mahkeme kararının, davacının tüm mirasçılarına tebliğ edilerek, temyiz sürelerinin de beklenmesi, temyiz edilmesi halinde tebligat evraklarının da eklenerek dairemize gönderilmesi için dosyanın yerel mahkemesine İADESİNE, oybirliğiyle karar verildi. 01.04.2008 (Salı)
Full & Egal Universal Law Academy