MAHKEMESİ :Asliye Hukuk (Aile) Mahkemesi
DAVA TÜRÜ : Karşılıklı Boşanma
Taraflar arasındaki davanın yapılan muhakemesi sonunda mahalli mahkemece verilen, yukarıda tarihi ve numarası gösterilen hüküm temyiz edilmekle, evrak okunup gereği görüşülüp düşünüldü:
Dava dosyası inceleme için elektronik ortamda gönderilmiştir.
Elektronik ortamda temyiz incelemesinin yapılabilmesi için dosyadaki tüm evrakların noksansız olarak elektronik ortama aktarılmış olması zorunludur. Aksi halde elektronik ortamda inceleme yapılamaz.
Yapılan incelemede cevaba cevap dilekçesinin, sisteme 10.12.2013 tarihinde kaydedilen dava dilekçesinin, 06.01.2014 tarihinde kaydedilen iki adet karşı dava dilekçesinin, 06.01.2014 ve 10.12.2014 tarihinde kaydedilen iki adet vekaletnamenin taranmadıkları, bu sebeple elektronik ortamda görüntülenemedikleri anlaşılmıştır.
Bu halde dosyanın elektronik ortamda incelenebilmesi mümkün olmadığından, dosyanın fiziki olarak gönderilmesi için mahalli mahkemesine iadesine karar vermek gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda gösterilen sebeple dosyanın fiziki olarak gönderilmesi amacıyla mahkemesine İADESİNE oybirliğiyle karar verildi.12.10.2015 (Pzt.)
Full & Egal Universal Law Academy