MAHKEMESİ :Aile Mahkemesi
DAVA TÜRÜ : Kişisel İlişki
Taraflar arasındaki davanın yapılan muhakemesi sonunda mahalli mahkemece verilen, yukarıda tarihi ve numarası gösterilen hüküm temyiz edilmekle, evrak okunup gereği görüşülüp düşünüldü:
Dava dosyası inceleme için elektronik ortamda gönderilmiştir.
Elektronik ortamda temyiz incelemesinin yapılabilmesi için dosyadaki tüm evrakların noksansız olarak elektronik ortama aktarılmış olması zorunludur. Aksi halde elektronik ortamda inceleme yapılamaz.
Yapılan incelemede sisteme 11.11.2013 tarihinde kaydedilen dava dilekçesi, 27.06.2014'de kaydedilen bilirkişi raporu, 13.02.2014'de kaydedilen vekillikten çekilme dilekçesinin taranmadıkları, bu sebeple elektronik ortamda görüntülenemedikleri, davalı vekili Av. ... ait vekaletnamenin sisteme kaydedilmediği ve bir kısım belgelerin doğru isimlendirilmedikleri anlaşılmıştır.
Bu halde dosyanın elektronik ortamda incelenebilmesi mümkün olmadığından, dosyanın fiziki olarak gönderilmesi için mahalli mahkemesine iadesine karar vermek gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda gösterilen sebeple dosyanın fiziki olarak gönderilmesi amacıyla mahkemesine İADESİNE oybirliğiyle karar verildi.19.10.2015 (Pzt.)
Full & Egal Universal Law Academy