MAHKEMESİ :Aile Mahkemesi
DAVA TÜRÜ : Boşanma
Taraflar arasındaki davanın yapılan muhakemesi sonunda mahalli mahkemece verilen, yukarıda tarihi ve numarası gösterilen hüküm temyiz edilmekle, evrak okunup gereği görüşülüp düşünüldü:
Dava dosyası elektronik ortamda gönderilmiş ise de yapılan incelemede ;
Mahkeme kararının davalı kadına ve temyiz dilekçesinin davacı erkeğe tebliğine dair tebliğ mazbatalarının okunmadığı, bu dosya ile birleştirilmesine karar verildiği 4.5.2016 tarihli yazı ile bildirilen ... Aile Mahkemesinin 3.5.2016 tarih 2016/406 karar sayılı dosyanın sisteme kaydedilmediği anlaşılmıştır.
Bu halde dosyanın elektronik ortamda incelenebilmesi mümkün olmadığından, dosyanın fiziki olarak gönderilmek üzere mahalli mahkemesine iadesine karar vermek gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda gösterilen sebeple dava dosyası fiziki olarak gönderilmek üzere mahkemesine İADESİNE oybirliğiyle karar verildi. 14.07.2016 (Per.)
.
Full & Egal Universal Law Academy