MAHKEMESİ :Asliye Hukuk Mahkemesi
Taraflar arasındaki davadan dolayı yerel mahkemece verilen hüküm Hazine tarafından temyiz edilmekle, dosya incelendi gereği düşünüldü:
K A R A R
Yargıtayca temyiz incelemesi yapılabilmesi için;
Pazarcık Kadastro Mahkemesine ait 2010/139- 2011/23 esas sayılı dava dosyasının kesinleşmesi beklenip daha sonra her iki dava dosyasının birlikte Dairemize gönderilmesi,
Ayrıca, dava dosyasının da 6100 sayılı Yasanın geçici 3. maddesi göndermesiyle H.Y.U.Y.’nın 433/3. maddesi ve Hukuk Mahkemeleri Yazı İşleri Yönetmeliğine uygun olarak tarih ve işlem sırasına göre düzenlenip, dizi pusulasına bağlandıktan sonra gönderilmesi gerekmektedir.
SONUÇ: Değinilen eksikliklerin giderilmesi için, dosyanın yerel mahkemeye gönderilmesine 09/02/2012 gününde oybirliği ile karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy