MAHKEMESİ :Kadastro Mahkemesi
Taraflar arasındaki davadan dolayı yerel mahkemece verilen hüküm davacı ... tarafından temyiz edilmekle, dosya incelendi gereği düşünüldü:
K A R A R
Yargıtayca incelenmesine gerek görülen ... köyü 291 ada 1 sayılı parselin TUTANAK ASLININ (tapu siciline tescil edilmiş ise tapu kayıt örneği ile birlikte), davalı ise dava dosyasının,
bu dosyada yer alması, ayrıca; dava dosyasının da 6100 sayılı Yasanın geçici 3. maddesi göndermesiyle H.Y.U.Y.’nın 433/3. maddesi ve Hukuk Mahkemeleri Yazı İşleri Yönetmeliğine uygun olarak tarih ve işlem sırasına göre düzenlenip, dizi pusulasına bağlandıktan sonra gönderilmesi gerekmektedir.
SONUÇ: Değinilen eksikliklerin giderilmesi için, dosyanın yerel mahkemeye gönderilmesine 13.02.2012 gününde oybirliği ile karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy