MAHKEMESİ :Kadastro Mahkemesi
Taraflar arasındaki davadan dolayı yerel mahkemece verilen hüküm Hazine ve ... tarafından temyiz edilmekle, dosya incelendi gereği düşünüldü:
K A R A R
Temyiz incelemesi yapılabilmesi için;
1) .... Asliye Hukuk Mahkemesinin 1965/25 - 117 sayılı tescil ilâmı ve krokisi ile varsa dava dosyasının,
2) ... Köyü 407 ada 1 sayılı parsele ait kadastro tutanak örneği, varsa dayanak belgeleri ve paftasının,
getirtilerek bu dosya arasına konulması; ayrıca, dava dosyasının 6100 sayılı Kanunun geçici 3. maddesi atfıyla H.U.M.K.'nun 433/3. maddesi ve Hukuk Muhakemeleri Kanunu Yönetmeliğine uygun olarak tarih ve işlem sırasına göre düzenlenip, dizi pusulasına bağlandıktan sonra gönderilmesi gerekmektedir.
SONUÇ: Değinilen eksiklikler giderilmek üzere, dosyanın yerel mahkemeye gönderilmesine 11/03/2013 günü oy birliği ile karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy