MAHKEMESİ :Kadastro Mahkemesi
Taraflar arasındaki davadan dolayı yerel mahkemece verilen hüküm davalı Hazine tarafından temyiz edilmekle, dosya incelendi gereği düşünüldü:
K A R A R
Yapılan incelemede dava konusu 1492 ada 30 parsel sayılı taşınmazla yönelik Asliye Hukuk Mahkemesinin 2009/215 Esas ve 2010/876 E. sayılı dosyalarda dava açıldığı gözlenmiştir.
Temyiz incelemesi yapılabilmesi için anılan dosyaların,
bu dosya arasına konulması; ayrıca, dava dosyasının 6100 sayılı Yasanın geçici 3. maddesi göndermesiyle H.Y.U.Y.’nın 433/3. maddesi ve Hukuk Mahkemeleri Yazı İşleri Yönetmeliğine uygun olarak tarih ve işlem sırasına göre düzenlenip dizi pusulasına bağlandıktan sonra gönderilmesi gerekmektedir.
SONUÇ: Değinilen eksiklik giderilmek üzere dosyanın Yerel mahkemeye gönderilmesine 06/03/2012 günü oybirliği ile karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy