MAHKEMESİ :Kadastro Mahkemesi
Taraflar arasındaki davadan dolayı yerel mahkemece verilen hüküm birleşen dosya davacısı ... vekili ile bir kısım davalı gerçek kişiler tarafından temyiz edilmekle, dosya incelendi gereği düşünüldü:
K A R A R
Temyiz incelemesi yapılabilmesi için;
Dava konusu taşınmazlara ilişkin kadastro tutanaklarında yer alan maliklere ve davalılara ilişkin varsa veraset ilamlarının yoksa verasete esas nüfus kayıt örneklerinin kapalı kayıtlarda görülecek şekilde ilgili nüfus müdürlüğünden istenerek dosya arasına alınmasına,
Ayrıca, dava dosyasının, 6100 sayılı Kanunun geçici 3. maddesi atfıyla HUMK’nın 433/3. ve Bölge Adliye ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemeleri ile Cumhuriyet Başsavcılıkları İdari ve Yazı İşleri Hizmetlerinin Yürütülmesine Dair Yönetmeliğin 203. maddeleri uyarınca tarih ve işlem sırasına göre düzenlenip, dizi listesine bağlandıktan sonra gönderilmesi gerekmektedir.
SONUÇ: Yukarıda değinilen eksikliklerin giderilmesi için dosyanın YEREL MAHKEMEYE GÖNDERİLMESİNE 15/04/2019 günü oy birliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy