MAHKEMESİ :Sulh Hukuk Mahkemesi
Taraflar arasındaki arsa paylarının düzeltilmesi davasından dolayı yerel mahkemece verilen yukarıda gün ve sayısı yazılı hükmün; Kapatılan 18. Hukuk Dairesinin 23.06.2015 gün 2015/1925 E - 2015/10946K sayılı ilâmıyla bozulmasına karar verilmiş, süresi içinde davacılar vekili tarafından kararın düzeltilmesi istenilmiş olmakla, dosya içindeki tüm belgeler incelenip gereği düşünüldü:
K A R A R
Elektronik olarak Daireye gönderilen karar düzeltmeye konu dava dosyasının UYAP ortamında yapılan incelenmesinde; fiziki dosyada bulunan tüm belgelerin taranmadığı, bir kısım belgelerin ise incelemeye elverişli ve okunaklı şekilde taranmadığı tespit edilmiştir. Karar düzeltme incelemesi yapılabilmesi için dava dosyanın fiziki ortamda gönderilmesi gerekmektedir.
SONUÇ: Yukarıda değinilen eksikliklerin giderilmesi için dosyanın yerel mahkemeye gönderilmesine 18/01/2018 günü oy birliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy