MAHKEMESİ :Sulh Hukuk Mahkemesi
Taraflar arasındaki davadan dolayı yerel mahkemece verilen hüküm taraf vekilleri tarafından temyiz edilmekle, dosya incelendi gereği düşünüldü:
K A R A R
Temyiz incelemesi yapılabilmesi için;
1-Dava konusu anataşınmaza ait tüm bağımsız bölüm maliklerini gösterir tapu kayıtlarının ve yönetim planının tapu müdürlüğünden,
2-Davalının yönetici seçildiği kat malikleri kurulu toplantısını içerir şekilde 2009-2014 yıllarına ait karar defterinin davacıdan getirtilerek dosya içerisine konulması
Ayrıca, dava dosyasının, 6100 sayılı Kanunun 302/4. maddesi ve Bölge Adliye ve Adlî Yargı İlk Derece Mahkemeleri İle Cumhuriyet Başsavcılıkları İdarî ve Yazı İşleri Hizmetlerinin Yürütülmesine Dair Yönetmeliğin 203. maddesi uyarınca tarih ve işlem sırasına göre düzenlenip, dizi listesine bağlandıktan sonra gönderilmesi gerekmektedir.
SONUÇ: Yukarıda değinilen eksikliklerin giderilmesi için dosyanın YEREL MAHKEMEYE GÖNDERİLMESİNE 06/11/2019 günü oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy